سیم و کابل

بروزترین اخبار دنیای سیم و کابل را در جهان صنعت بخوانید.

سیم و کابل

بروزترین اخبار دنیای سیم و کابل را در جهان صنعت بخوانید.

انواع کابل آلومینیومی

هنگامی که قصد دارید اندازه وزن یک کابل برق آلومینیومی را به دست بیاورید، باید از سایز مقطع آن اطلاع کافی داشته باشید. در این صورت تنها کافیست سایز مقطع را در 0.27 ضرب کنید. جواب به دست آمده همان وزن کابل آلومینیوم در هر متر خواهد بود.

حروف اختصاری NA نشان دهنده کابل های آلومینیومی است. حرف N استاندارد کابل را نشان می دهد که بر اساس استاندارد VDE DIN تعیین شده است. حرف A هم به معنای جنس هادی آلومینیومی است که از کلمات Aluminium conductorگرفته شده است.

کابل‌های زمینی

نوعی از کابل‌ها هستند که نصب ثابت و فیکس دارند. از این نوع کابل‌ها در کابل کشی های زیر زمین استفاده می‌شوند. طراحی کابل‌های زمینی به شکلی است که بایستی در فضا و محل‌هایی جای بگیرند که حرکت‌های زیادی برای کابل در آن مکان وجود نداشته باشد. کاربرد آنها درون زمین یا در دیوارهای ساختمانی است.

کابل خود نگه‌ دار

در مواقعی استفاده می‌‌شوند که استفاده از خطها با هادی‌های عریان سبب رخ دادن اتفاق یا خطر جانی می‌شود و یا موقعی که رعایت کردن حریم خط های برق و دیگر نکات فنی و امنیت شبکه برق امکان‌پذیر نباشد، مورد استفاده قرار می‌گیرند. اغلب این نقاط به مسیر‌هایی مربوط است که عرض کم دارند یا در مسیرشان مانعی همچون درختان یا چیزهایی دیگر وجود دارد. توجه داشته باشید که ضریب هدایتی آلومینیوم به نسبت مس کمتر بوده و با استفاده از آلومینیوم در کابل‌های خودنگهدار، آسیب و خطرات در کمین هستند. همچنین به دلیل در معرض آب و هواهای مختلف بودن این نوع کابل‌ها که مداوم در برابر گرما، سرما، آفتاب و باران هستند، ترک بر می‌دارند و در هنگام بارش باران نیز به شدت آسیب پذیر هستند.

کابل آلومینیوم زره دار

این نوع از کابل‌های زره دار به زره تجهیز شده‌اند. این کابل‌ها به شکل دفنی در زیر زمین و خارج از تاسیسات به کار می‌روند. کلا در شرایط و مکان‌هایی که احتمال صدمه و وارد شدن فشار و آسیب وجود دارد، گزینه ای قابل اعتماد بوده چرا که در برابر آتش و شعله، اشعه فرا بنفش، مواد نفتی و شیمیایی و.. مقاوم هستند.

کابل آلومینیوم فشار قوی

کابل‌های فشار قوی کابل‌هایی هستند که می‌توانند ولتاژ بیشتر از ۳۰ کیلو ولت را تحمل نمایند.

این کابل‌ها می‌توانند انرژی الکتریکی را در ولتاژهای بالا منتقل نمایند و از دو بخش رسانا و عایق تشکیل شده‌اند. این کابل‌ها معمولا هسته فولادی دارند و‌ هادی رسانای آن‌ها از جنس آلومینیوم می‌باشد. طول این کابل‌ها از یک متر شروع می‌شود و تا چند صد متر هم می‌رسد. از کابل‌های کوتاه برای دستگاه‌ها و از کابل‌های بلند برای ساختمان‌ها و کارخانه‌های صنعتی بهره می‌گیرند. کابلی که طول بسیار زیادی داشته باشد برای انتقال نیرو به زیر اقیانوس و دریاها به کار می‌رود. این کابل‌ها می‌توانند ولتاژ را به زیر زمین انتقال دهند. برای اتصال فیبرهای نوری کاربرد دارند و روی دکل‌های بین شهری استفاده می‌شوند. کابل فشار قوی انواع مختلفی دارد که می‌توان به کابل قدرت روغنی و کابل قدرت گازی اشاره نمود. کابل شبکه، کابل کواکس و کابل‌های‌ مخابراتی زمینی و هوایی پرکاربرد ترین کابل‌های فشار قوی محسوب می‌شوند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد